Lake Duluti Lodge

Arusha
Lake Duluti Lodge Genel
Lake Duluti Lodge Genel
Lake Duluti Lodge Genel
Lake Duluti Lodge Genel
Lake Duluti Lodge Genel
Image More +25 fotoğraf
Lake Duluti Lodge
Lake Duluti Rd, Tengeru , Arusha

Lake Duluti Lodge konaklamanızda Arusha bölgesinde, Arusha Golf Sahası ile 10,7 km (6,6 mi) ve Arusha Uluslararası Konferans Merkezi ile 11,9 km (7,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Natural History Museum ile 12,4 km ve Arusha Saat Kulesi ile 12,7 km mesafede.

Küçük otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 19 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 28-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablolu İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu küçük otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x