Laimar Suites

Kanayannur
Laimar Suites Öne Çıkan Resim
Laimar Suites Dış Mekan
Laimar Suites Dış Mekan
Laimar Suites Dış Mekan
Laimar Suites İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Laimar Suites
Kuriekal Arcade ,opposite LULU mall NH47,Edapally,Kochi,Kerala-682024 , Kanayannur

Laimar Suites konaklamanızda Kanayannur merkezinde, Lulu Alışveriş Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Amrita Hastanesi ile 13 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Marine Drive ile 7,7 km ve Bolgatty Sarayı ile 9,5 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 48 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kanayannur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 350 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Single Room
Room
Royal Deluxe
Room
Standard Room
Room
Royal Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x