Aura One Hotel

Kanayannur
Aura One Hotel Genel
Aura One Hotel Öne Çıkan Resim
Aura One Hotel Dış Mekan
Aura One Hotel Dış Mekan
Aura One Hotel Yerinde Yemek
Image More +39 fotoğraf
Aura One Hotel
Next to Lulu Shopping Mall Opposite Nandillath G-mart , Kanayannur

Aura One Hotel misafirlere Kanayannur merkezinde, Museum of Art and Kerala History ve Lulu Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cherai Plajı ile 15,2 mi (24,5 km) ve Changampuzha Parkı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Terrace yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 38 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Executive Oda
Room
Premium Oda, Şehir Manzaralı
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x