Lahta Plaza

St. Petersburg
Lahta Plaza Genel
Lahta Plaza Genel
Lahta Plaza Genel
Lahta Plaza Öne Çıkan Resim
Lahta Plaza Dış Mekan
Image More +133 fotoğraf
Lahta Plaza
Primorsky Prospect 78/1, Apt 2-H , St. Petersburg

Lahta Plaza misafirlere St. Petersburg (Primorskiy Bölgesi) bölgesinde, St. Petersburg Botanik Bahçesi ve Botanical Gardens ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Devlet İnziva Yeri Müzesi ve Kış Sarayı ile 8,5 mi (13,7 km) ve Rusya Siyasi Tarihi Eyalet Müzesi ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 111 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sauna ve 24 saat açık spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Süit
Süit
Presidential
Presidential Süit
Superior
Superior Stüdyo, Şehir Manzaralı (Twin)
Deluxe
Deluxe Süit
Executive
Executive Apart Daire, Birden Çok Yatak
Premium
Premium Süit, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Süit
Executive
Executive Apart Daire
Room
Superior Stüdyo, Koy Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x