Lah Own Khaolak Resort

Phang Nga Sahili, Khuekkhak
Lah Own Khaolak Resort Öne Çıkan Resim
Lah Own Khaolak Resort Dış Mekan
Lah Own Khaolak Resort Dış Mekan
Lah Own Khaolak Resort Dış Mekan
Lah Own Khaolak Resort Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Lah Own Khaolak Resort
No.38 Moo 6, Petchakasem Rd. Kukkak Phang Nga Sahili, Khuekkhak

Lah Own Khaolak Resort misafirlere Takua Pa bölgesinde, plaj yakınında, Bang Niang Plajı ve Bang Niang Market yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Nangthong Supermarket ile 0,8 mi (1,3 km) ve Khao Lak Dağı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Lah Own Khaolak Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 59 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

High
High View Standard Room
Room
High View Deluxe Suite
Room
Deluxe Suite
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x