Srichada Hotel Khaolak

Güney Tayland, Khuekkhak
Srichada Hotel Khaolak Genel
Srichada Hotel Khaolak Öne Çıkan Resim
Srichada Hotel Khaolak Dış Mekan
Srichada Hotel Khaolak Dış Mekan
Srichada Hotel Khaolak Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Srichada Hotel Khaolak
5/9 Moo 7, Khuk Khak Takuapa Güney Tayland, Khuekkhak

Srichada Hotel Khaolak misafirlere Takua Pa merkezinde, Bang Niang Plajı ve Bang Niang Market yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Khao Lak–Lam Ru National Park ile 0,4 mi (0,6 km) ve Nangthong Supermarket ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Srichada, Srichada Hotel Khaolak misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 33 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Queen Room
Room
Superior Double Room
Room
Double room with balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x