Emok's Guest House

Cebu Adası, Moalboal
Emok's Guest House Genel
Emok's Guest House Genel
Emok's Guest House Genel
Emok's Guest House Genel
Emok's Guest House Öne Çıkan Resim
Image More +33 fotoğraf
Emok's Guest House
Villarino-Patterson Compound Paramayon East Cebu Adası, Moalboal

Emok's Guest House misafirlere Moalboal merkezinde, Gaisano Grand Mall Moalboal Alışveriş Merkezi ve Moalboal Pazarı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Moalboal İskelesi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Naomi's Bottle Müzesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x