Laguna Hotel

Southern Region, Port Moresby
Laguna Hotel Genel
Laguna Hotel Genel
Laguna Hotel Genel
Laguna Hotel Öne Çıkan Resim
Laguna Hotel Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Laguna Hotel
Section 136 Allotment 8 Waigani Drive Southern Region, Port Moresby

Laguna Hotel misafirlere Port Moresby bölgesinde, iş merkezinde, Parlamento Binası ve National Museum 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hubert Murray Stadyumu ile 1,6 mi (2,5 km) ve Papua Yeni Gine Üniversitesi ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak seven misafirler için La Cafe ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 5 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler 2 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Port Moresby bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x