The Stanley Hotel & Suites

Southern Region, Port Moresby
The Stanley Hotel & Suites Genel
The Stanley Hotel & Suites Genel
The Stanley Hotel & Suites Genel
The Stanley Hotel & Suites Genel
The Stanley Hotel & Suites Genel
Image More +50 fotoğraf
The Stanley Hotel & Suites
Sir John Guise Drive, Waigan Southern Region, Port Moresby

The Stanley Hotel & Suites misafirlere Port Moresby bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Hubert Murray Stadyumu ve Parlamento Binası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel National Museum ile 1,2 mi (1,9 km) ve Port Moresby Golf Club ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

The Pool Bar and Café yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 429 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Port Moresby bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 18116 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Köşe (Corner Suite)
Room
Superior Oda
Room
Junior Süit
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x