Lagoon Beach 237 by CTHA

Route 62, Milnerton
Lagoon Beach 237 by CTHA Öne Çıkan Resim
Lagoon Beach 237 by CTHA Dış Mekan
Lagoon Beach 237 by CTHA Dış Mekan
Lagoon Beach 237 by CTHA Dış Mekan
Lagoon Beach 237 by CTHA Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Lagoon Beach 237 by CTHA
237 Lagoon Gate Drive Lagoon Beach, Milnerton Route 62, Milnerton

Bu apart daire misafirlere Cape Town (Milnerton) bölgesinde, Milnerton Golf Club ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Dolphin (Yunus) Plajı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Masa Dağı ile 8,9 mi (14,3 km) ve Camps Bay Plajı ile 9,6 mi (15,4 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için 55-inç Akıllı televizyonlar ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Banyoda derin küvet ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerin konforu için dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Two Double Beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x