Ladera Villa Ubud

Lesser Sunda Islands, Ubud
Ladera Villa Ubud Genel
Ladera Villa Ubud Öne Çıkan Resim
Ladera Villa Ubud Dış Mekan
Ladera Villa Ubud Dış Mekan
Ladera Villa Ubud Kahvaltı
Image More +50 fotoğraf
Ladera Villa Ubud
Jalan Bisma 25 Lesser Sunda Islands, Ubud

Ladera Villa Ubud misafirlere Ubud merkezinde, Ubud Maymun Ormanı ve Puri Lukisan Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Keçak ve Ateş Dansı Gösterisi, Pura Dalem Ubud Tapınağı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Saraswati Tapınağı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Qili Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x