Puri Cantik Bungalow

Lesser Sunda Islands, Ubud
Puri Cantik Bungalow Öne Çıkan Resim
Puri Cantik Bungalow Dış Mekan
Puri Cantik Bungalow Yerinde Yemek
Puri Cantik Bungalow Oda Düzeni
Puri Cantik Bungalow Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
Puri Cantik Bungalow
Jl. Bisma Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesindeki Puri Cantik Bungalow misafirlere Ubud Maymun Ormanı ve Puri Lukisan Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Keçak ve Ateş Dansı Gösterisi, Pura Dalem Ubud Tapınağı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Saraswati Tapınağı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Puri Cantik Bungalow misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 8 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve çekyat gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x