Lacasa Bellville Guesthouse

Route 62, Bellville
Lacasa Bellville Guesthouse Genel
Lacasa Bellville Guesthouse Öne Çıkan Resim
Lacasa Bellville Guesthouse İç Mekan
Lacasa Bellville Guesthouse Kahvaltı
Lacasa Bellville Guesthouse Banyo Tipleri
Image More +15 fotoğraf
Lacasa Bellville Guesthouse
11 Van Tromp St Route 62, Bellville

Lacasa Bellville Guesthouse misafirlere Cape Town (Bellville) bölgesinde, Stikland Hospital ve Louis Leipoldt Medi-Clinic ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Stellenbosch Üniversitesi İşletme Okulu ile 2,1 mi (3,4 km) ve Bellville Velodrome ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x