LA49 Hotel

Orta Tayland, Bangkok
LA49 Hotel Öne Çıkan Resim
LA49 Hotel Dış Mekan
LA49 Hotel İç Mekan
LA49 Hotel İç Mekan
LA49 Hotel İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
LA49 Hotel
22/2 Soi Prompak Klongtan Nua, Wattana Orta Tayland, Bangkok

Bu apart daire misafirlere Bangkok (Sukhumvit) bölgesinde, Terminal 21 Alışveriş Merkezi ve Samitivej Sukhumvit Hospital ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 3,6 mi (5,8 km) ve Khaosan Caddesi ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Klimalı bu dairede küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Misafirler 1 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury 1 Bedroom Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x