La Viuda De Jose Ignacio

Arenas de José Ignacio
La Viuda De Jose Ignacio Genel
La Viuda De Jose Ignacio Genel
La Viuda De Jose Ignacio Genel
La Viuda De Jose Ignacio Genel
La Viuda De Jose Ignacio Genel
Image More +100 fotoğraf
La Viuda De Jose Ignacio
Ruta 10 Km 186, 200 Mts Izq/left , Arenas de José Ignacio

La Viuda De Jose Ignacio konaklamanızda Jose Ignacio bölgesinde, Jose Ignacio Plajı ile 0,5 km (0,3 mi) ve Bikini Plajı ile 22,1 km (13,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Enjoy Punta del Este Tatil Merkezi ve Kumarhanesi ile 36,2 km (22,5 mi) ve Supermarket ile 36,2 km (22,5 mi) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için tam dâhildir.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Havuz Manzaralı
Panoramic
Panoramic Süit
Room
Exclusive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Stüdyo Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x