Casagrande Hotel and Beach Club

Jose Ignacio
Casagrande Hotel and Beach Club Genel
Casagrande Hotel and Beach Club Genel
Casagrande Hotel and Beach Club Öne Çıkan Resim
Casagrande Hotel and Beach Club Dış Mekan
Casagrande Hotel and Beach Club Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Casagrande Hotel and Beach Club
Ruta 10 Km 182 , Jose Ignacio

Casagrande Hotel and Beach Club konaklamanızda Jose Ignacio bölgesinde, Bikini Plajı ile 18,6 km (11,6 mi) ve Playa Montoya ile 20,9 km (13 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Enjoy Punta del Este Tatil Merkezi ve Kumarhanesi ile 32,7 km (20,3 mil) ve Supermarket ile 32,7 km (20,3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 59 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Stüdyo
Exclusive
Exclusive Apart Daire
Comfort
Comfort Apart Daire
Room
Design Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Panoramic Apart Daire
Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x