La Urumpta Hotel by AKEN Mind

Rio Cuarto
La Urumpta Hotel by AKEN Mind Genel
La Urumpta Hotel by AKEN Mind Genel
La Urumpta Hotel by AKEN Mind Öne Çıkan Resim
La Urumpta Hotel by AKEN Mind Dış Mekan
La Urumpta Hotel by AKEN Mind Kahvaltı
Image More +55 fotoğraf
La Urumpta Hotel by AKEN Mind
Garibaldi 1180 , Rio Cuarto

Rio Cuarto bölgesindeki La Urumpta Hotel by AKEN Mind misafirlere banliyöde, Río Cuarto Ulusal Üniversitesi ve General San Martin Anıtı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel 9 de Julio Stadı ile 2,2 mi (3,5 km) ve Saint Francis Kilisesi ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 60 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Süit
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Luxury Stüdyo Süit
Room
Junior Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x