Hotel de Campo Posada La Esperanza

Rio Cuarto
Hotel de Campo Posada La Esperanza Genel
Hotel de Campo Posada La Esperanza Genel
Hotel de Campo Posada La Esperanza Genel
Hotel de Campo Posada La Esperanza Öne Çıkan Resim
Hotel de Campo Posada La Esperanza Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hotel de Campo Posada La Esperanza
Ruta 8, Km. 600 , Rio Cuarto

Rio Cuarto bölgesindeki Hotel de Campo Posada La Esperanza konaklamanızda, Río Cuarto Kent Yarış Pisti ve Río Cuarto Ulusal Üniversitesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu golf dostu otel General San Martin Anıtı ile 5 mi (8,1 km) ve Río Cuarto Belediye Tiyatrosu ile 5,6 mi (9,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

11 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ailenin golf düşkünü gol sahasındayken açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x