La Table d'Auberjon

Carcassonne Semti, La Pomarede
La Table d'Auberjon Öne Çıkan Resim
La Table d'Auberjon Dış Mekan
La Table d'Auberjon Dış Mekan
La Table d'Auberjon Dış Mekan
La Table d'Auberjon İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
La Table d'Auberjon
le château Carcassonne Semti, La Pomarede

La Pomarede bölgesindeki La Table d'Auberjon misafirlere kırsal bölgede, Canal du Midi Müzesi ve Bahçeleri ve Saint-Ferreol Havzası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tarihi otel Bassin de Saint-Ferréol ile 5,3 mi (8,5 km) ve Revel Pazarı ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Otelin bölgesel mutfak alanında uzman restoranı La Table d'Auberjon misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Oda
Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x