Château Coquelicot

Carcassonne Semti, Souilhanels
Château Coquelicot Öne Çıkan Resim
Château Coquelicot Dış Mekan
Château Coquelicot Dış Mekan
Château Coquelicot Dış Mekan
Château Coquelicot Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Château Coquelicot
250 Route De Castelnaudary Carcassonne Semti, Souilhanels

Souilhanels bölgesindeki Château Coquelicot konaklamanızda, Canal du Midi ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Saint-Felix-Lauragais Kalesi ile 8,6 mi (13,8 km) ve Bassin de Saint-Ferréol ile 11,5 mi (18,5 km) mesafede.

Château Coquelicot misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Belle Époque stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Süit
Room
Economy Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x