La Sera Suites Nha Trang

Orta Vietnam, Nha Trang
La Sera Suites Nha Trang Öne Çıkan Resim
La Sera Suites Nha Trang Dış Mekan
La Sera Suites Nha Trang İç Mekan
La Sera Suites Nha Trang İç Mekan
La Sera Suites Nha Trang Oda Manzaraları
Image More +16 fotoğraf
La Sera Suites Nha Trang
Lo 283, O LK B1, Duong 1A, An Vien Vinh Nguyen Orta Vietnam, Nha Trang

Nha Trang bölgesindeki bu apart otel misafirlere körfez yakınında, Vinpearl Teleferiği ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Nha Trang Gece Pazarı ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Dam Pazarı ile 7,4 km (4,6 mil) ve Long Son Pagodası ile 8,3 km (5,1 mil) mesafede.

Bu apart otel misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 50-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x