A25 Hotel - An Vien Nha Trang

Orta Vietnam, Nha Trang
A25 Hotel - An Vien Nha Trang Öne Çıkan Resim
A25 Hotel - An Vien Nha Trang Dış Mekan
A25 Hotel - An Vien Nha Trang Dış Mekan
A25 Hotel - An Vien Nha Trang Dış Mekan
A25 Hotel - An Vien Nha Trang Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
A25 Hotel - An Vien Nha Trang
C18-19, An Vien Beach Villas 1D-1E street, Vinh Truong Ward Orta Vietnam, Nha Trang

A25 Hotel - An Vien Nha Trang konaklamanızda Nha Trang bölgesinde, Nha Trang Gece Pazarı ile 6,2 km (3,9 mi) ve Vincom Plaza Le Thanh Ton Alışveriş Merkezi ile 6,6 km (4,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Louisiane Fermentasyon Evi ile 6,8 km (4,2 mi) ve Dam Pazarı ile 7,7 km (4,8 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 23 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x