LA SEÑORIA

Bajio, San Miguel de Allende
LA SEÑORIA Öne Çıkan Resim
LA SEÑORIA Dış Mekan
LA SEÑORIA Oda Düzeni
LA SEÑORIA Oda Düzeni
LA SEÑORIA Oda Düzeni
Image More +30 fotoğraf
LA SEÑORIA
14 Zacateros Zona Centro Bajio, San Miguel de Allende

LA SEÑORIA misafirlere San Miguel de Allende merkezinde, Günahsız Doğum Tapınağı yakınında ve Zocalo Folk Sanatı ile yürüyerek 2 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel San Miguel Arcangel Bölge Kilisesi ile 0,1 mi (0,2 km) ve Escondido Bölgesi ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Misafirler iPod takma konsolu ve Akıllı televizyonlar bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Barok stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Premium
Premium Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Premium Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x