La Sarlamandre

Black Perigord, Marcillac-Saint-Quentin
La Sarlamandre Öne Çıkan Resim
La Sarlamandre Dış Mekan
La Sarlamandre Dış Mekan
La Sarlamandre Dış Mekan
La Sarlamandre Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
La Sarlamandre
La Croix de Saint Quentin 215 route du Plateau Black Perigord, Marcillac-Saint-Quentin

Marcillac-Saint-Quentin bölgesindeki La Sarlamandre misafirlere kırsal bölgede, Chateau de Puymartin ve Chateau de Lacypierre ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Etang de Tamnies ile 2,9 mi (4,6 km) ve Manoir de Gisson ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Tables d'hôtes, La Sarlamandre misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Attrape-reves)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Brume d'ete)
Family
Family Oda (Harmonie)
Family
Family Oda (Nuit des songes)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Preambule)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x