La Rotonda Sul Mare

Ischia Island, Forio d'Ischia
La Rotonda Sul Mare Genel
La Rotonda Sul Mare Genel
La Rotonda Sul Mare Genel
La Rotonda Sul Mare Öne Çıkan Resim
La Rotonda Sul Mare Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
La Rotonda Sul Mare
Via Aiemita 39 Ischia Island, Forio d'Ischia

La Rotonda Sul Mare misafirlere Forio bölgesinde, deniz kıyısında, Campanian Archipelago ve Chiaia Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Ischia Limanı ile 5,4 mi (8,7 km) ve Giardini la Mortella ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere minibar ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca kiralık bisiklet mevcuttur. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo (Private Room 2 persons)
Room
Stüdyo (Private Room 4 persons)
Room
Apart Daire (Loft 5/6 person)
Room
Stüdyo (Private Room 3 persons)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x