Hotel Ischia Onda Blu

Ischia Island, Forio d'Ischia
Hotel Ischia Onda Blu Öne Çıkan Resim
Hotel Ischia Onda Blu Dış Mekan
Hotel Ischia Onda Blu Dış Mekan
Hotel Ischia Onda Blu Dış Mekan
Hotel Ischia Onda Blu Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Hotel Ischia Onda Blu
Via Quarto Fortino, 2 Ischia Island, Forio d'Ischia

Forio bölgesindeki Hotel Ischia Onda Blu konaklamanızda, Campanian Archipelago ve Chiaia Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan daire Ischia Limanı ile 5,5 mi (8,8 km) ve Giardini la Mortella ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda Hotel Ischia Onda Blu misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x