La Résidence d+

French Alps, Valloire
La Résidence d+ Öne Çıkan Resim
La Résidence d+ Yerinde Yemek
La Résidence d+ Yerinde Yemek
La Résidence d+ Yerinde Yemek
La Résidence d+ Yerinde Yemek
Image More +77 fotoğraf
La Résidence d+
Rue du Rocher Saint-Pierre French Alps, Valloire

La Résidence d+ misafirlere Valloire bölgesinde, golf sahasına yakın, Valloire Galibier Kayak Merkezi ve Setaz Teleferiği yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu apart daire Cret de la Brive Kayak Teleferiği ile 0,3 mi (0,5 km) ve Les Sens des Cimes ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Le Ravito', La Résidence d+ misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x