Hôtel du Centre

French Alps, Valloire
Hôtel du Centre Genel
Hôtel du Centre Genel
Hôtel du Centre Genel
Hôtel du Centre Genel
Hôtel du Centre Öne Çıkan Resim
Image More +46 fotoğraf
Hôtel du Centre
Rue des Grandes Alpes French Alps, Valloire

Hôtel du Centre misafirlere Valloire merkezinde, Valloire Galibier Kayak Merkezi ve Les Sens des Cimes yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Setaz Teleferiği ile 0,5 mi (0,9 km) ve Cret de la Brive Kayak Teleferiği ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda Hôtel du Centre misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve asansör vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Premium
Premium Dört Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x