La Réserve Hotel Terme

Apennine Mountains, Caramanico Terme
La Réserve Hotel Terme Genel
La Réserve Hotel Terme Öne Çıkan Resim
La Réserve Hotel Terme Dış Mekan
La Réserve Hotel Terme İç Mekan
La Réserve Hotel Terme İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
La Réserve Hotel Terme
Via Santa Croce sn Apennine Mountains, Caramanico Terme

Caramanico Terme bölgesindeki La Réserve Hotel Terme misafirlere milli parkta, Majella Ulusal Parkı ile Orfento Valley Turizm Danışma Merkezi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Caramanico Terme Belediye Binası ile 0,6 mi (1 km) ve Maiella Masifi ile 6,7 mi (10,7 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Le Regard restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

72 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Caramanico Terme bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı (Elegance)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Vadi Manzaralı (Prestige)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x