La Pagliarella

Apennine Mountains, Caramanico Terme
La Pagliarella Genel
La Pagliarella Genel
La Pagliarella Genel
La Pagliarella Öne Çıkan Resim
La Pagliarella Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
La Pagliarella
Via Sant'Elia Apennine Mountains, Caramanico Terme

La Pagliarella konaklamanızda Caramanico Terme bölgesinde, Majella Ulusal Parkı ile 0,1 km (0,1 mi) ve Parco del Lavino ile 9,8 km (6,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Orfento Valley Turizm Danışma Merkezi ile 10,1 km (6,3 mil) ve Legio San Bartolomeo İbadethanesi ile 13,4 km (8,3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için yerel tarzda dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x