La Reina de Gran Via

Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Madrid
La Reina de Gran Via Öne Çıkan Resim
La Reina de Gran Via Dış Mekan
La Reina de Gran Via Dış Mekan
La Reina de Gran Via Dış Mekan
La Reina de Gran Via Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
La Reina de Gran Via
Reina 23-25 Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Madrid

La Reina de Gran Via konaklamanızda Madrid merkezinde, Thyssen-Bornemisza Ulusal Müzesi ve Puerta del Sol ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Lope de Vega Tiyatrosu ile 1,2 km (0,8 mil) ve Prado Müzesi ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.

Bask mutfağı alanında uzman olan 37 de la reina arroceria yemek servisi için ideal, bu otelde, 5 restoran ve 4 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 4 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 2 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x