La Reggia dei Principi

Roma Tarihi Merkezi, Roma
La Reggia dei Principi Öne Çıkan Resim
La Reggia dei Principi Dış Mekan
La Reggia dei Principi Dış Mekan
La Reggia dei Principi Dış Mekan
La Reggia dei Principi Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
La Reggia dei Principi
Via del Viminale 38 Roma Tarihi Merkezi, Roma

La Reggia dei Principi misafirlere Roma merkezinde, Trevi Çeşmesi ve İspanyol Basamakları ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Kolezyum ile 0,9 mi (1,4 km) ve Pantheon ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Konak otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x