La Posta Sweet Home

North Adriatic Coast, Jesolo
La Posta Sweet Home Öne Çıkan Resim
La Posta Sweet Home Dış Mekan
La Posta Sweet Home Dış Mekan
La Posta Sweet Home Kahvaltı
La Posta Sweet Home Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
La Posta Sweet Home
Via XIII Martiri North Adriatic Coast, Jesolo

La Posta Sweet Home misafirlere Jesolo merkezinde, Piazza Brescia ve Tropicarium Parkı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Jesolo, Caribe Bay Tema Parkı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Sea Life Jesolo akvaryumu ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. 38 inç LCD televizyon ve şifreli televizyon kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x