Hotel Loreley

North Adriatic Coast, Jesolo
Hotel Loreley Genel
Hotel Loreley Öne Çıkan Resim
Hotel Loreley Dış Mekan
Hotel Loreley Dış Mekan
Hotel Loreley Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Hotel Loreley
Via Bafile X Acc al mare, 10 North Adriatic Coast, Jesolo

Hotel Loreley misafirlere Jesolo merkezinde, Kongre ve Konferans Bürosu ve Piazza Brescia ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Jesolo, Caribe Bay Tema Parkı ile 1,7 mi (2,8 km) ve Tropicarium Parkı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı var. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

42 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Süit, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Comfort Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x