La Posta del Pilar Hotel & Spa

Fátima
La Posta del Pilar Hotel & Spa Genel
La Posta del Pilar Hotel & Spa Genel
La Posta del Pilar Hotel & Spa Genel
La Posta del Pilar Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
La Posta del Pilar Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
La Posta del Pilar Hotel & Spa
Ruta 8, Km 62,400 Fatima , Fátima

Fátima bölgesindeki La Posta del Pilar Hotel & Spa konaklamanızda, Castillo Pando Carabassa ve Pilar Golf Kulübü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Paseo Champagnat ile 5,3 mi (8,5 km) ve San Martin Meydanı ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Otelin Arjantin mutfağı alanında uzman restoranı La Terraza misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x