Hotel Camberland

Fátima
Hotel Camberland Genel
Hotel Camberland Genel
Hotel Camberland Genel
Hotel Camberland Öne Çıkan Resim
Hotel Camberland Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hotel Camberland
Ruta 8 Km. 64.5 , Fátima

Fátima bölgesindeki Hotel Camberland misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Pilar Golf Kulübü ve Castillo Pando Carabassa ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Paseo Champagnat ile 6,5 mi (10,4 km) ve San Martin Meydanı ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Spiga ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 10.30 ve 11.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 20 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için 24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Süit
Süit
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x