La Posh Hotel

Kigali
La Posh Hotel Genel
La Posh Hotel Genel
La Posh Hotel Öne Çıkan Resim
La Posh Hotel Dış Mekan
La Posh Hotel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
La Posh Hotel
Kn 84 Street, Plot No. 9 , Kigali

La Posh Hotel misafirlere Kigali merkezinde, Union Trade Centre Alışveriş Merkezi ve Ntarama Church ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Club Rafiki ile 1,8 mi (2,9 km) ve Ryi'nyamirambo Market ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x