Eminence Hotel

Kigali
Eminence Hotel Genel
Eminence Hotel Öne Çıkan Resim
Eminence Hotel İç Mekan
Eminence Hotel Yerinde Yemek
Eminence Hotel Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Eminence Hotel
KN 2 Street Avenue 86 , Kigali

Eminence Hotel misafirlere Kigali merkezinde, Ntarama Church ve Union Trade Centre Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Club Rafiki ile 1,4 mi (2,2 km) ve Ryi'nyamirambo Market ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 27 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x