La Posada del Cucú

Zona Cafetera, Boquía
La Posada del Cucú Öne Çıkan Resim
La Posada del Cucú Dış Mekan
La Posada del Cucú Dış Mekan
La Posada del Cucú Kahvaltı
La Posada del Cucú Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
La Posada del Cucú
Vereda El Agrado finca Chifladuras Zona Cafetera, Boquía

La Posada del Cucú konaklamanızda Salento bölgesinde, Ana Meydan ile 5,4 km (3,4 mi) ve Calle Real Caddesi ile 5,5 km (3,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu küçük otel Cocora Vadisi ile 6,7 km (4,1 mi) ve Reserva Natural Acaime ile 14,6 km (9 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve yapay nehir bulunmaktadır. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Salento bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Traditional
Traditional Kulübe, Havuz Manzaralı
Room
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x