La Posada

Salento Yarımadası (bölge), Brindisi
La Posada Öne Çıkan Resim
La Posada Dış Mekan
La Posada Dış Mekan
La Posada Dış Mekan
La Posada Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
La Posada
Strada Statale 7 per Mesagne no. 46 Salento Yarımadası (bölge), Brindisi

Brindisi bölgesindeki La Posada misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Brindisi Limanı ve Santa Maria del Casale Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Museo Archeologico Provinciale Francesco Ribezzo ile 8,5 km (5,3 mil) ve Teatro Verdi Tiyatrosu ve Sahne Sanatları Merkezi ile 8,6 km (5,3 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili pansiyonda ayrıca piknik alanı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı (Loretta)
Family
Family Süit, Özel Banyo (Angela)
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası (Teresa)
Room
Family Stüdyo Süit (Stella)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı (Beatrice)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x