B&B Verdegiada

Salento Yarımadası (bölge), Brindisi
B&B Verdegiada Genel
B&B Verdegiada Öne Çıkan Resim
B&B Verdegiada Dış Mekan
B&B Verdegiada Dış Mekan
B&B Verdegiada İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
B&B Verdegiada
Via Provinciale per San Vito, 195b Salento Yarımadası (bölge), Brindisi

B&B Verdegiada misafirlere Brindisi bölgesinde, havaalanı yakınında, Brindisi Limanı ve Tancredi Çeşmesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Chiesa di San Benedetto ile 1,6 mi (2,5 km) ve Chiesa di San Paolo Eremita Kilisesi ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x