La Porta delle Gole

Doğu Sicilya, Motta Camastra
La Porta delle Gole Öne Çıkan Resim
La Porta delle Gole Dış Mekan
La Porta delle Gole Dış Mekan
La Porta delle Gole Dış Mekan
La Porta delle Gole Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
La Porta delle Gole
Strada Statale 185 Contrada San Cataldo Doğu Sicilya, Motta Camastra

La Porta delle Gole konaklamanızda Motta Camastra bölgesinde, Recanati Plajı ile 11,9 km (7,4 mi) ve Santa Maria Kilisesi ile 28,4 km (17,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Piazza del Duomo ile 49,4 km (30,7 mi) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özel plaj gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler 10 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x