Casale Romano Resort

Doğu Sicilya, Motta Camastra
Casale Romano Resort Genel
Casale Romano Resort Öne Çıkan Resim
Casale Romano Resort Dış Mekan
Casale Romano Resort İç Mekan
Casale Romano Resort Kahvaltı
Image More +39 fotoğraf
Casale Romano Resort
Contrada Rinazzo - Via Nazionale 5 Doğu Sicilya, Motta Camastra

Casale Romano Resort misafirlere Motta Camastra bölgesinde, nehir üzerinde, Taormina Sahili ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Gole Alcantara Botanik ve Jeoloji Parkı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı çiftlik oteli Etna Dağı ile 14,4 mi (23,1 km) ve Giardini Naxos Plajı ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Çiftlik otelinin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mutfak olan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu Art Deco stili çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Apart
Apart Daire
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x