Agriturismo La Nora

Lucignano
Agriturismo La Nora Öne Çıkan Resim
Agriturismo La Nora Dış Mekan
Agriturismo La Nora Dış Mekan
Agriturismo La Nora Dış Mekan
Agriturismo La Nora Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Agriturismo La Nora
Località Podere Capecchio 138 , Lucignano

Lucignano bölgesindeki Agriturismo La Nora konaklamanızda Val di Chiana ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Valdichiana Outlet Village ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Lucignano Müzesi ile 4 mi (6,5 km) ve S. Francesco Kilisesi ile 4,1 mi (6,5 km) mesafede.

Agriturismo La Nora misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat
Oda,
Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Oda, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat
Room
Basic Oda, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x