La Palmeraie

Vakinankaratra, Antsirabe
La Palmeraie Öne Çıkan Resim
La Palmeraie Dış Mekan
La Palmeraie Kahvaltı
La Palmeraie Kahvaltı
La Palmeraie Yerinde Yemek
Image More +5 fotoğraf
La Palmeraie
Lot 13 E, 220 Antsenakely Vakinankaratra, Antsirabe

Antsirabe bölgesindeki La Palmeraie konaklamanızda, Antsirabe Katedral Kilisesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Asabotsy Market ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Doğu Parkı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel vardır. Antsirabe bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Economy Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x