Hôtel des Thermes Antsirabe

Vakinankaratra, Antsirabe
Hôtel des Thermes Antsirabe Genel
Hôtel des Thermes Antsirabe Öne Çıkan Resim
Hôtel des Thermes Antsirabe Dış Mekan
Hôtel des Thermes Antsirabe Yerinde Yemek
Hôtel des Thermes Antsirabe Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
Hôtel des Thermes Antsirabe
Lot 20 I 55 Avaratsena Vakinankaratra, Antsirabe

Antsirabe bölgesindeki Hôtel des Thermes Antsirabe konaklamanızda, Antsirabe Katedral Kilisesi ve Asabotsy Market ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Doğu Parkı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelde misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut.

Misafirler için minibar olan 30 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık tenis kortları, açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x