La Palm Hotel

Kuzey Vietnam, Hanoi
La Palm Hotel Öne Çıkan Resim
La Palm Hotel Dış Mekan
La Palm Hotel Dış Mekan
La Palm Hotel İç Mekan
La Palm Hotel İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
La Palm Hotel
45 Hang Bo Hoan Kiem District Kuzey Vietnam, Hanoi

La Palm Hotel konaklamanızda Hanoi merkezinde, Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ve Ngoc Son Tapınağı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel St. Joseph Katedrali ile 1,1 km (0,7 mil) ve Hoa Lo Cezaevi Müzesi ile 1,2 km (0,8 mil) mesafede.

La Palm Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Classic Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x