La Dolce Vita

Kuzey Vietnam, Hanoi
La Dolce Vita Genel
La Dolce Vita Genel
La Dolce Vita Genel
La Dolce Vita Genel
La Dolce Vita Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
La Dolce Vita
53 Hang Bo Street Kuzey Vietnam, Hanoi

La Dolce Vita konaklamanızda Hanoi merkezinde, Hoan Kiem Gölü ve Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel St. Joseph Katedrali ile 1 km (0,7 mil) ve Literature Tapınağı (Edebiyat Tapınağı) ile 1,9 km (1,2 mil) mesafede.

Vietnam mutfağı sevenler için La Dolce Vita Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 53 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 21-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Hanoi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 97 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Jakuzi, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küvet
Room
Premier Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küvet
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x