La Noria Centro Histórico

Pasifik Sahili, Oaxaca
La Noria Centro Histórico Öne Çıkan Resim
La Noria Centro Histórico Dış Mekan
La Noria Centro Histórico İç Mekan
La Noria Centro Histórico İç Mekan
La Noria Centro Histórico İç Mekan
Image More +69 fotoğraf
La Noria Centro Histórico
Av Hidalgo 918 Pasifik Sahili, Oaxaca

La Noria Centro Histórico misafirlere Oaxaca merkezinde, Oaxaca Tekstil Müzesi ve Museo Textil de Oaxaca yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Zocalo Meydanı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Templo de San Agustín ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Otelin Meksika mutfağı alanında uzman restoranı Asuncion misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 52 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Suite, dos camas matrimoniales
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Family Süit, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x