Hotel Oaxaca Inn Centro

Oaxaca
Hotel Oaxaca Inn Centro Öne Çıkan Resim
Hotel Oaxaca Inn Centro Dış Mekan
Hotel Oaxaca Inn Centro Dış Mekan
Hotel Oaxaca Inn Centro İç Mekan
Hotel Oaxaca Inn Centro İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Oaxaca Inn Centro
Guerrero #409, Col. Centro , Oaxaca

Hotel Oaxaca Inn Centro Oaxaca merkezinde, Oaxaca Tekstil Müzesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Zocalo Meydanı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Benito Juarez Pazarı ile 0,9 km (0,6 mil) ve Oaxaca Etnobotanik Bahçesi ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x